Websites:

WWW.BALLETTOREN.NL

De moduilaire ballettoren! Een nieuw project van Drost Theatertechniek i.s.m. Lost Wolves.

 

Contact:

Postadres:

Gein-Noord 24

1391GZ Abcoude

info@heindrost.nl

0624902209

 

Werkplaats Utrecht

Nijverheidsweg 16x

Alleen op afspraak

IN OPDRACHT

Nederlands Film Festival - Pop-Up Bioscoop

Vormgegeven en gebouwd in opdracht van het NFF. Een pop-up bioscoop welke voor het publiek toegankelijk was in Hoog-Catherijne (Utrecht) tijdens het festival editie 2014. De bioscoop bood zitplaats aan 16 mensen.

Vanaf november is deze mini/popup bioscoop ook te huur inclusief scherm en beamer. Stuur een email voor meer informatie.

Meer foto's: Boktor Design

Ladder Naar De Maan - Maanlach

Decor voor Stichting Maanlach/Ila van der Pouw. Gebouwd samen met Menno Vinke en Kathelijne Monnens, decorontwerp door Kathelijne Monnens.

A Love Unsung - Stolz Quartet

In opdracht van Jan Boite, ontwerper voor The Stolz Quartet, hebben collega Peter (staalhouwerij.nl) en Hein Drost een hydraulische pers gerealiseerd. Hiermee konden diverse onderdelen voor het decor van de voorstelling "A Love Unsung" worden samengeperst. Deze video was de eerste test met een #kea lamp later is er een volledige huisraad door de pers geweest, tot en met een fiets en stalen archiefkasten.

Link naar de pagina van A Love Unsung

IBM Connect - LunaworX

In opdracht van LunaworX Bv hebben Edwin en Hein diverse objecten gebouwd uit piepschuim (EPS) /epoxy.

Festival Eigenwijzer

Voor festival Eigenwijzer hebben Peter(staalhouwerij.nl) en Hein Drost deze (verplaatsbare) ombouw voor een voetbalkooi gemaakt. De figuren en text zijn aangbracht door Ron Bokje, hij heeft ook de foto's gemaakt.

Webpagina: Eigenwijzer

Meer foto's op de Flickr pagina van Boktor Design

Rothko Chapel - Feikeshuis / Sjaron Minailo

Dit decor voor de voorstelling 'Rothko Chapel' bestaat uit een stalen deelbaar frame, achterin 3x doorzichtprojectiescherm en voorop 3 vakken uitgevoerd in 'betonlook'. In het stalen frame hangen 4 helmrailsen waarover de maker diverse objecten kon verplaatsen van vak naar vak.

Exil in Halbe - The Stolz Quartet

Naar ontwerp van Jan Boite zijn er 4 vitrines gemaakt voor de voorstelling Exil In Halbe. Hout, staal, lexaan.

Here To Stay(installatie) - G Hacham

Acht items gemaakt voor G. Hacham. Door een (inter)actie van de bezoeker wordt er een geluid/textfragment afgepeeld. Audio door Jaap Lindijer.

Supermannen Hadden Plannen - Likeminds

I.s.m. Bas Groenewegen hebben we voor de voostelling 'Supermannen Hadden Plannen' van de Likeminds een versmalde Kip-caravan gemaakt. Deze caravan was opgedeeld in 3 delen zodat het door een normale deur het theater binnen zou kunnen komen.